denev.info

Кратка история на секса

4 000 000 000 пр. Хр. Земята е сфера необятна кипяща магма. Никакъв секс отникъде.

3 000 000 000 пр. Хр. Никой не знае какво точно са правили едноклетъчните организми в топлия първичен бульон. Но ако се съди по факта, че стават все повече и повече, те явно не са си губили времeто.

1 500 000 пр. Хр. Появата на хомо сапиенс все още е далеч. Но вече съществува Homo хабилис - наречен така заради факта, че той притежава изключително ловки пръсти. Според нашите изчисления, по същото време е възникнал и активният петинг.

1 000 000 пр. Хр. Ракел Уелч тича по планетата със страхотни кожени бикини.

35 000 г. пр. Хр. Високоразвитите обезкосмени кроманьонци организират хайки в поселенията на дивите космати неандерталци и крадат техните жени. От това смесване печелят днес производителите на епилатори за тяло - ако кроманьонците се бяха държали по-сдържано, съвременните жени нямаше да имат почти никакво окосмяване по тялото.

10 000 г. пр. Хр. Хората за пръв път опитомяват диви животни. Празник на улицата на първобитните содомити.

9 000 г. пр. Хр. Хората се научили да палят огън и да прекарват романтична вечер в пещерата до камината. До изобретяването на коняка все пак трябва да минат още хилядолетия.

Около 1780 г. пр. Хр. Вавилонският цар Хамураби създава първаия по рода си набор от закони. Всичко е както и сега - не кради, не се дръж неприлично, не закачай жената на ближния си, сексшоповете не трябва да се намират по-близо от три метра от училища и храмовете на змиеглавия Мардук...

1280 г. пр. Хр. Правоверните евреи в египетски плен организират референдум на тема "Как да защитаваме нашите младежи от покваряващото влиянието на египетските празници с голите им танцьорки и неприличните мюзикъли?". Решават да се откажат от всичко и да се оттеглят в пустинята.

900 г. пр. Хр. В Гърция е разцветът на култа към Дионис. Жените се напиват с вино, гълтат упойващи и с вой се носят по горите кяато с нокти разкъсват на парчета попадналите в ръчичките им мъже. Някой знае ли как е предменструален синдром на гръцки?

400 г. пр. Хр. Гръцките философи откриват, че по-рано човек е бил двуполово същество - с четири ръце и крака, две глави и двоен комплект гениталии. Това същество е постоянно в състояние на непрекъснат оргазъм. Боговете разделят хората на половинки след като един от нас съгрешил против тях (ако някога срещнем този човек, боят не му мърда).

160 година Физикът Гален чрез многобройни експерименти стига до извода, че "женската истерия успешно може да бъде лекувана чрез енергични масажи на гениталиите на пациента." Имайте предвид.

500 година Свещеният текст на индуистите "Kaмaсутра", който описва 156 сексуални позиции, е написан от девица, онодена от някакъв божествен дух. (В крайна сметка, тя твърди това – нещо повече, настоява за тази версия.)

550 година В двора на китайския император е представена нова машина - "Стан за девици". Поместената там девствена наложница бива напълно фиксирана, и императорът може достойно да влезе във връзка с нея, без да се сблъсква с такива непристойни прояви като ритане, хапане и захапване на уж вече сваления сутиен. (Чертежите не са запазени)

600 година Съпругата на император Юстиниан забавлявала гостите като разпръсвала шепи зърно по тялото си и оставяла малките птички да го кълват. Не особено интересно шоу, от наша гледна точка, но от друга страна, все пак някак си трябвало да прекарат вечерта, като се има предвид, че телевизорът още не е бил изобретен.

855 годинa Легендата разказва, че папа Йоан VIII умира... при раждане. Истинско безобразие, разбира се – наложило се да се вземат мерки. След това възниква известната поговорка „Puer, ovum obvolvo vultus meam!" Хора, пред носа ми висят яйца!). Произнася я един от кардиналите, който трябва да си мушне главата под мантията на новоизбрания папа в момента, когато Светият отец възсяда специалния церемониален стол с дупка в седалката. Жени на светия престол оттогава вече не се появявали (поне докато те не са започноли да правят операции за смяна на пола - сега, разбира се, никой нищо не може да гарантира).

1012 г. Някой си Буркхард, епископ на Вормс, издал указ, според който за една малка глътка сперма на виновната се налага 7-годишно епитимие (наказание). С носене на окови и молитви за покаяние. Германските дами веднага спират да гълтат това нещо, с което се обяснява крайната меланхолия на германската нация, която владее германците и досега.

1453 г. Византийската империя пада - и на нейно място турците издигат нова държава, като се по този повод подаряват на султана 300 пленени гръцки девственици в харем. Традицията се прхваща, и оттогава константинополските паши винаги разполагат с огромни хареми.

1529 г. Английският крал Хенри VIII Тюдор обвинява пореднияа си фаворит, кардинал Уолси, в това, че копелето заразил монарха със сифилис, нашепвайки в ухото му всякакви мъдри държавнически мисли, клюки и доноси. ("Видиш ли, скъпа моя , можеш да се заразиш с венерическа болест и по такъв напълно безвреден начин!")

1559 г. Италианският анатом Матео Реалдо Коломбо открива клитора и пише за това чудо на природата сериозен трактат. Как човечеството е успяло да игнорира клитора преди това е истинска мистерия на цивилизацията.

1677 г. С домашен микроскоп холандският учен Антонин ван Льовенхук вижда сперматозоидите. Преди се е смятало, че в семенната течност се съдържат много малки човечета, които само трябва да попаднат в благоприятна среда, за да се развият. О-кей.

1774 г. Джовани Джакомо Казанова е изгонен от семинарията за разврат и му е забранено да бъде свещеник. В резултат от това не съвсем разумно решение Римокатолическата църква (която е наследник на имуществото на своите свещеници) се лишава от собствения си законен дял от хонорарите, които получава Джовани от многобройните издания на неговите 12-томни интимни мемоари.

1799 г. George W. (портретът му може да се види на банкнотата от 1 долар) хлътва по съпругата на един от слугите в имението си Маунт Върмонт. Един ден, спасявайки честта на дамата на първия президент на Съединените щати, на героя от войната за независимост генерал Вашингтон се наложило да се измъкне през прозореца на спалнята й без панталон. Времето е студено, той се простудява лошо и умира няколко дни по-късно. В такива ситуации никога не трябва да си сваляш панталоните и от двата крака.

1814 г. Маркиз дьо Сад предава душата си Богу в лудницата, където е хвърлен за насърчаване на секса и насилието.

1840 г. Сиамските близнаци Чанг и Енг се женят за две сестри (не сиамских), които им раждат общо 22 деца.

1905 г. Виенският лекар Зигмунд Фройд измисля словосъчетанието „стадий на орално-анална фиксация” и научава студентите си да го произнасят (на немски то звучи още по-ужасно.)

1919 г. След края на войната, като си разменят списъците на пациентите, намиращи се във военните болници, лекарите от двете воюващи страни за удивление на публиката установили, че броят на военнослужещите, засегнати от венерически заболявания по време на Първата световна война, надвишават всички други видове поражения, взети заедно. А някои и досега спорят за достойнствата на позиционна отбрана в окопите.

1943 г. Компанията „Доу Корнинг” излиза на световния пазар с нов продукт - силикон. Тази стока се оказва за потребителите неизмеримо по-привлекателна, отколкото всички други продукти на тази фирма, включително напалмът и реактивът «А-Ориндж».

1946 г. Населението на микрокопичноия атол Бикини с интерес наблюдава как вследствие от опитите с атомно оръжия техните пясъчни плажове се превръщат в хълмове от масивно стъкло. Цивилизованите страни решава, че си струва да възнаградят смелостта на аборигените като нарекат в тяхна чест известният модел на банските от две части.

1950 г. Д-р Ернст Грефенберг открива G точката. Последното бяло петно на тази планета е ликвидирано.

1955 г. В продважба се пускат противозачатъчни хапчета.

1972 Линда Лъвлейс става първата истинска порнозвезда, с участието в драматичните сцени от "Дълбокото гърло " - най-популярният филм за възрастни за всички времена и народи.

1974 г. На 70-годишен другар от Съветския съюз за пръв път в света успешно е имплантира изкуствен пенис. 4 месеца след операцията, пациентът се оженил.

1987 г. Илона Сталер , по-известна като Чичолина, суперзвезда на горещото кино, издига кандидатурата си за изборите за законодателно събрание в Рим. Сред предизборните й пропагандни материали има снимки, на които тя е по голи гърди. Ясно е, че тя успява да спечели и да стане депутат. Скоро, обаче, тя престава да присъстват на парламентарните заседания, след като стига до извода, че политиката е твърде мръсна професия.

1994 г. На американския пазар за бельо се появяват сутиенитe "уондърбра". Техният успех надминава всички очаквания. В Евангелието се разказва за това как Исус успява с няколко хляба и риби да нахрани тълпа от хиляди негови последователи. Производителите на "Уондърбра" успяват да удовлетворят нуждите на милиони хора с помощта на по-малко материал и отгоре на всичко печелят страхотно много пари от това.

2000 г. Компанията „Пфайзер" загубва своето ексклузивно право да произвежда "Виагра". Всичките й конкуренти спешно се втурват да купуват ново оборудване и технологични разработки.

2001 г. "American Express" забранява използването на кредитните си карти, за да се заплащат за порно сайтове в интернет. Причината - многобройните протести на клиенти по повод на суми, удържани от доставчиците по сметките им.

2014 г. Интимността остава на заден план.

последна редакция: 03.06.2015 17:17